Arhiv novic in objav

Strani: 1 ... 31 32 33

Še nekaj dni za oddajo vloge za Zoisovo štipendijo

Objavil(a): Jaka, 07.10.2012 ob 09:14

Vsi študentje, ki prejemajo Zoisovo štipendijo ali ki bi jo želeli pridobiti, imajo le še nekaj dni časa za oddajo vloge. Rok se zaključi 10. oktobra 2012. Vlogo se lahko odda po pošti priporočeno ali z navadno pošto, lahko pa se jo odda tudi osebno na Javnem skladu Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije v času uradnih ur.

Za dodatne informacije obiščite spletno stran Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije.

Vpis na še prosta mesta na višjih šolah

Objavil(a): Jaka, 05.09.2012 ob 08:30

Višješolska prijavna služba, je objavila še prosta mesta za vpis v višješolske študijske programe za prihajajoče študijsko leto. Za redni študij je na voljo še 1725 mest, za izredni pa kar 9617.
Najdete jih tu.

Prijave bodo potekale od 10. septembra do zapolnitve mest. Za redni študij bo prijava potekala elektronsko na spletni strani Višješolske prijavne službe od 16. ure dalje, za izredni študij pa se vsi zainteresirani prijavite neposredno na šoli.

In spet vsega konec v nekaj minutah... Dobro se natrenirajte! :)

Pošlji študijsko gradivo in si privošči prijetno ohladitev!

Objavil(a): Jaka, 22.08.2012 ob 15:03

Še vedno zbiramo študijsko gradivo in med tiste, ki nam ga boste poslali, bomo ponovno razdeljevali vstopnice! Pošljite nam ga čimprej in čimveč na gradiva@studentski.net ali ga delite z nami na Dropbox-u (gradiva@studentski.net). Prvih šest prejme komplet dveh enodnevnih vstopnic za kopališče Laguna.

Pošlji nam svoje zapiske, seminarske naloge, kolokvije, izpite, vaje,... in preživi zadnje vroče poletne dni na Laguni! Ne pozabi pripisati za katero fakulteto, študijski program, letnik in predmet gre ter seveda svojih podatkov.

Pričenja se 2. kroga vpisa na fakultete

Objavil(a): Jaka, 21.08.2012 ob 19:31

Znano je število mest za vpis v 2. krogu v 1. letnik dodiplomskih in enovitih magistrskih študijskih programov za študijsko leto 2012/2013. Izberi univerzo in fakulteto ter si oglej podatke!.

Obenem pa letošnji vpis prinaša veliko spremembo, namreč 2. prijavni rok je odprt za vse. Za vpis na prosta mesta se v 2. krogu tako lahko potegujejo tudi tisti, ki so bili v 1. krogu sprejeti in so že vpisani na eno izmed fakultet, pa se jim stvari niso izšle po željah.
Če so že vpisani izbrani v 2. krogu in se vpišejo na drugo fakulteto, se njihovo mesto na prvi fakulteti sprosti. Zanj se lahko tisti, ki v obeh krogih niso bili uspešni potegujejo v 3. krogu vpisa.

Prijavni rok 2. kroga se prične jutri, 22. avgusta in bo trajal do 29. avgusta 2012. Rezultati 2. roka pa bodo znani do 25. septembra!

Sprememba je zagotovo dobrodošla in bo marsikomu prinesla možnost nove izbire na življenski poti. Kako se bo uveljavila in koliko bodočih študentov jo bo izkoristilo pa bomo videli v tednih, ki so pred nami.

 
Strani: 1 ... 31 32 33
 

Si s prvim vpisom zadeli pravi študijski program zate?

 

Študentski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov