Avtobusna postaja Ljubljana

AP Ljubljana logo Avtobusna postaja Ljubljana opravlja sprejem in odpravo avtobusov, predvidenih z voznim redom, potnikov in prtljage, prodajo in predprodajo vozovnic ter rezervacij sedežev, prevzem in shranjevanje prtljage, daje informacije o prevozih potnikom in prevoznikom, ter opravlja druge storitve v zvezi s prevozi za potnike in prevoznike.

Opravlja tudi sprejem in odpravo avtobusov, ki opravljajo prevoze v posebnem linijskem prevozu in v občasnem prevozu potnikov, ter sprejem in odpravo potnikov v posebnem linijskem prevozu in v občasnem prevozu potnikov.

Nakup vozovnic in rezervacije sedežev je mogoče opraviti:

  • na prodajnih mestih (blagajnah) na AP Ljubljana,
  • ma samopostrežnih avtomatih E-kart in
  • preko interneta.

Avtobusni vozni redi, ceniki, informacije

Informacije o voznih redih, cenikih prevozov in dodatne informacije najdete na spletni strani AP Ljubljana. Izberete si le vstopno in izstopno postajo in takoj so vam na voljo vse informacije o potovanju.

Vozni redi, ceniki, informacije,...

Subvencionirani prevozi za dijake in študente

Pravico do subvencioniranega prevoza lahko uveljavljajo dijaki, študentje in udeleženci izobraževanja odraslih, ki bivajo vsaj 2 km od izobraževalne ustanove.

Subvencionirano vozovnico lahko pridobijo na prodajnih mestih AP Ljubljana, hitro in preprosto.
Potrebujejo le izpolnjeno vlogo za subvencijo ter potrdilo o vpisu. V primeru opravljanja praktičnega izobraževanja pa izpolnjeno in potrjeno potrdilo o opravljanju praktičnega izobraževanja.

Več o subvencioniranih prevozih...

Popusti za študente

Ob nakupu avtobusnih vozovnic imajo študenti možnost uveljavitve različnih popustov, ki jih nudijo posamezna prevozna podjetja.

Več o aktualnih popustih...

Si s prvim vpisom zadeli pravi študijski program zate?

 

Študentski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov