Pošlji svoje gradivo

Se ti na računalniku nabirajo elektronski zapiski, prosojnice s predavanj, stari kolokviji, izpiti in ostalo študijsko gradivo, ki je odslužilo svojemu namenu? Nimaš ideje kaj bi naredil z njim?

Prispevaj jih v skupno zbirko študijskega gradiva in se tako (po želji) vpiši na Seznam donatorjev. Veseli smo čisto vsake datoteke, ki jo prejmemo! Gradiva sprejememo vsaj na sledeče načine:

I. Elektronska pošta

Gradiva nam lahko pošlješ po elektronski pošti na naslov gradiva@studentski.net. Ne pozabi pripisati študijskega programa kateremu gradiva pripadajo, svojega vzdevka/imena, če želiš da bo prikazan na seznamu donatorjev in pa če želiš da zraven dodamo tudi tvoj elektronski naslov. Prosimo le, da velikosti posameznih mailov ne presegajo 25 MB.

II. Dropbox, Google Drive, SkyDrive

Imaš svoj študijski direktorij shranjen v oblaku? Do nas ga v nekaj klikih spraviš tako, da mapo s svojimi gradivi deliš z gradiva@studentski.net.
Ne pozabi pripisati sporočila s svojim imenom ali vzdevka, ki bo objavljen na listi donatorjev ter če želiš, da zraven objavimo tudi tvoj elektronski naslov!

III. Spletni obrazec

Seveda pa lahko uporabiš kar spodnji obrazec in jih pošlješ kar preko brskalnika. Zaradi lažjega urejanja Te lepo prosimo, če nam v polju Komentar namigneš kateremu študijskemu programu in predmetu poslana gradiva pripadajo. Hvala.

Dodaj novo datoteko:
Datoteke, ki čakajo na pošiljanje:
Komentar:

Kateremu študijskemu programu in predmetu pripadajo poslane datoteke.

Tvoje ime / vzdevek:

Če se želiš uvrstiti na Seznam donatorjev.

Elektronska pošta:

Za kontakt za Zapiskomanijo™.

 Želim, da se moj e-naslov objavi ob imenu/vzdevku.
Spletni naslov:

Če želiš, da ga objavimo ob imenu.

 
 

Skupaj ustvarjamo...

...prosto dostopno zbirko elektronskega študijskega gradiva.

Imaš gradiva, ki so že ali pa še bodo odslužila svojemu namenu?

Pošlji nam jih in se uvrsti na seznam donatorjev. Morda boš za svoj prispevek tudi nagrajen!

Statistika

21783 elektronskih gradiv v arhivu
22339 prenosov v zadnjih 24h

Si s prvim vpisom zadeli pravi študijski program zate?

 

Študentski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov