Efnilov nagradni natečaj za magistrska dela 2023

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 21.12.2022
  • Zadnja sprememba: 21.12.2022

Objavljen je natečaj Evropske zveze državnih jezikovnih ustanov (EFNIL) za najboljša magistrska dela v Evropi na področju rabe jezika, jezikovne politike in večjezičnosti.

Evropska zveza državnih jezikovnih ustanov je združenje, ki spodbuja jezikovno raznolikost s posebnim poudarkom na nacionalnih jezikih v Evropski uniji. 

Pravila za magistrska dela

Magistrsko delo lahko obravnava kateri koli evropski jezik, delo pa mora biti napisano v enem od uradnih jezikov Evropske unije. Prednost pri izboru bodo imela magistrska dela, ki analizirajo in obravnavajo politične ukrepe ali politike.

Na natečaju bodo nagrajena tri dela

Nagrada obsega denarno nagrado Efnila za najboljše magistrsko delo v vrednosti 1500 evrov, vabilo, da svoje magistrsko delo predstavijo na letni mednarodni konferenci Efnila, možnost objave članka na podlagi magistrskega dela v zborniku letne konference Efnila ter možnost objave magistrskega dela na spletni strani Efnila.

Rok za prijavo je 15. januar 2023

Vse, ki izpolnjujete pogoje vabijo, da se na natečaj prijavite do 15. januarja 2023. Vse informacije povezavo na razpisno dokumentacijo najdete na uradni spletni strani.

 

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane