Festival Igraj se z mano

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 13.05.2020
  • Zadnja sprememba: 22.05.2020

Mednarodni festival Igraj se z mano je projekt, ki je zasnovan z vzpostavljanjem prakse pri vključevanju oseb s posebnimi potrebami v družabno življenje. Festival, ki je prejšnja leta polnil Kongresni trg, bo letos prvič potekal na spletu. Odvijal se bo od 27. maja do 7. junija, na različnih spletnih platformah (facebook, instagram, youtube). 

V okviru festivala bodo potekale ustvarjalne delavnice, javljanje otrok v živo, plesni in pevski nastopi, skrb za zdravje, družabne igre in koncert v živo.

Izvedba projekta temelji na prostovoljskem delu, zato Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije sprejemajo prijave za sodelovanje v festivalskem programu. Vljudno so vabljeni k soustvarjanju šole, vrtci, ustanove, društva, kulturni ustvarjalci in prostovoljci, mladi in vsi mladi po srcu. Prijave potekajo na uradni spletni strani Center Janeza Levca Ljubljana do nedelje, 24. maja 2020.

Projekt Igraj se z mano spodbuja solidarnost, sodelovanje in skrb za drugega in podpira vključenost oseb s posebnimi potrebami v družbo v varnem okolju, še posebej v trenutnih časih, ko so socialni stiki omejeni. 

Napovednik festivala si lahko pogledaš na YouTube kanalu Igraj se z mano.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane