Fotografski natečaj Zveze EUTOPIA: pridruži se našemu potovanju

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 12.04.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Kakšen je pogled skozi tvoje okno? Sodeluj v fotografskem natečaju in drugim prikaži svoje vsakodnevno življenje: ulico, pot v trgovino, pogled skozi okno ... in jim omogoči edinstveno popotovanje.

V obdobju  #koronapandemije vas verjetno velika večina dela in študira od doma, kajne? Uredili ste si delovno-študijski kotiček ter vsak dan mimo zapiskov in računalnika opazujete isti razgled. Kakšen se vam zdi? Zagotovo precej navaden. Ampak nekomu drugemu bi bil pa morda prav poseben.

Kakšen je tvoj svet?

Zveza Eutopia zato v znak praznovanja tedna Zveze EUTOPIA organizira fotografski natečaj, kjer vas vzpodbujajo, da fotografirate svoje vsakodnevno življenje; ulico, kjer živite, kar vidite na poti v trgovino ali med sprehajanjem psa, kar opazite skozi okno, preden zjutraj vklopite računalnik. S tem boste omogočili drugim, da se podajo na vizualno popotovanje po krajih, ki sestavljajo Zvezo. »Morda nam podrobnosti, ki jih opazimo, ne glede na to, kje na svetu smo, pomagajo videti stvari, ki so nam skupne, “ še pravijo na zvezi.

Natečaj je odprt do 15. aprila 2021

Svoje fotografije lahko pošljete do četrtka, 15. aprila, do 16.59 (po srednjeevropskem času), na eutopia@gu.se in omogočite drugim, da vidijo zunanjost vašega sveta.

Fotografiji pripišite svoje ime in kraj (Ljubljana, Maribor ...) ter stavek ali dva, ki fotografijo opisujeta. Zmagovalke in zmagovalci bodo objavljeni zadnji dan tedna Zveze EUTOPIA, tj. v petek, 16. aprila. Ste za?

Več informacij lahko najdete na strani Univerze v Ljubljani.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane