GEA College - tradicija in kakovost v izobraževanju

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 07.06.2013
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

GEA College je vse od začetka prepoznana po podjetništvu, ki ostaja edina stalnica izobraževalne ponudbe skozi ves čas njenega obstoja. Nujna prilagajanja trgu in povpraševanju so inštitucijo vodila v razvoj in ozko, a visoko kakovostno specializiranost. Ostaja šola za podjetnike in tiste, ki v podjetništvu vidijo izziv in priložnost za lasten poslovni karierni razvoj.

Gea College

Jedro GEA College danes predstavlja Fakulteta za podjetništvo,ki ponuja visoko kakovosten, praktično orientiran študij podjetništva na dodiplomski in podiplomski ravni. Združuje preskušene, moderne metode poučevanja z najuglednejših poslovnih šol vsega sveta. Pedagoško delo s študenti je prilagojeno malim skupinam in omogoča individualni pristop ter interaktivno sodelovanje. Predavateljski kader je kombinacija akademikov in praktikov, ki v večini teoretična izhodišča uspešno povezujejo s poslovno prakso podjetij.

Cilj in poslanstvo GEA College je zagotoviti študentom in podjetnikom kakovostno znanje, veščine in kompetence na poslovnem področju, ki jim bodo omogočale ostati korak pred konkurenco, uspešno poslovanje in razvoj v vse bolj zahtevnih pogojih, ki nastajajo v domačem in mednarodnem gospodarskem prostoru.

www.gea-college.si

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane