Gladko bančništvo 2 – Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 13.10.2016
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018
Najbolj možati slovenski brki bodo ponovno na preizkušnji v treh spektakularnih izzivih Gladkega bančništva, v katerih se bo Filip pomeril z bratom Martinom. Brata verjameta v gladko poslovanje z Novo KBM, zato sta pristala na drzne izzive in pri tem postavila na kocko bratski ponos in brke.

V prvem izzivu sta se brkata brata pomerila v brezstičnem plačevanju s plačilnimi karticami Nove KBM. Drugi izziv bo postregel s spektakularnim bojem v postavljanju hišice iz plačilnih kartic, zadnji in finalni izziv, ki bo nekomu prinesel gladko slavo in drugemu gladko kožo, pa bo potekal v polaganju rok z Moneto. Skupni zmagovalec vseh treh izzivov bo poraženca bratsko obril. Čigavi brki bodo padli?

Gladko bančništvo


Od 10. oktobra dalje lahko staviš na svojega favorita na Facebook strani Sveta vladar in gladko osvojiš 300 € na predplačniški kartici Visa. Več informacij o izzivih pa lahko izveš na spletni strani Gladkega bančništva, kjer lahko s klikom na infografiko v 5 minutah gladko odpreš svoj račun ali paket. Če v sklenitev prepričaš še prijatelja, pa ti Nova KBM na račun nakaže 10 €, če pa dva ali več, pa 20 €.
  • © Študentski.net 2000-2020
  • Vse pravice pridržane