HUD razpis za netehnološke inovatorje

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 07.07.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Če ste študenti Univerze v Ljubljani lahko do konca avgusta sodelujete na HUDem razpisu, v okviru katerega boste pomagali soustvariti boljšo družbo za vse.

Do 31. avgusta 2021 namreč lahko prijavite svojo netehnološko oz. multidisciplinarno inovacijo na temo Naprej k človeku. Tema izhaja iz zavedanja, kako nujno je povezovanje različnih disciplin za ustvarjanje resnične dodane vrednosti za družbo, doseganje trajnostnega razvoja in družbene blaginje. Zato je ta razpis priložnost za snovanje in predstavitev idej, rešitev, pa tudi potencialnih inovacij, ki bodo naslavljale izzive t.i. nove realnosti.

HUDe spodbude za HUDe snovalce

Za snovalce in snovalke inovacij je UL predvidela tudi vrhunske nagrade, ki niso le materialne, temveč tudi praktične.

Za prvo mesto je predvidena nagrada v višini 1.000 EUR, 500 EUR za drugo in 250 EUR za tretje mesto. Dodatna nagrada za prvonagrajeno oz. prvonagrajenega (posameznica, posameznik ali ekipa) bo dodatno izobraževanje. Še ena nagrada pa pripade vsem finalistkam in finalistom - ustrezna podpora in prenos znanja, ki bosta pomagala, da boste s skupnimi močmi inovacije približali trgu in dejanski uporabi.

Polno izzivov in polno nagrad … kdo si upa sodelovat?

Več informacij najdete na spletni strani Univerze v Ljubljani.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane