Informativa 2017

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 20.01.2017
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 27. in 28. januarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že deveto leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah, prvič pa se ji pridružuje tudi dogodek na temo prostočasnih aktivnosti mladih Arena mladih.


Informativa 2017
Med sodelujočimi na 9. Informativi bodo kot vsako leto srednje šole in šolski centri z različnih koncev Slovenije, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, druge visokošolske institucije iz Slovenije in tujine, višje strokovne šole, štipenditorji, institucije, ki nudijo programe za izobraževanje odraslih, državne institucije, javni zavodi, različne nevladne organizacije ter strokovna in interesna združenja. Letošnja novost je razširjen Park tujina, kjer se predstavljajo izobraževalni programi iz več kot 10 tujih držav. Potekala bo tudi predstavitev deficitarnih poklicev in možnosti štipendiranja Evropskega socialnega sklada za mlade ter poseben program v Znanstvenem kotičku.

Istočasno kot Informativa, bo v letošnjem letu potekala tudi Arena mladih, sejem za vse mlade, ki bo predstavljal prostočasne aktivnosti in raznolike možnosti za druženje, potovanja, zabavo, dobro prehrano in še veliko drugega.
  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane