Kaj početi v prostem času? Po informacije na Areno mladih

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 17.01.2019
  • Zadnja sprememba: 17.01.2019

25. in 26. januarja bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala Arena mladih, prireditev, kjer bodo mladi pridobili številne nasvete o aktivnem preživljanju prostega časa, zdravi in športni prehrani, ličenju, pestro dogajanje pa se bo odvijalo tudi na Areninem odru. 

V Steklei dvorani C bo za lepotne nasvete poskrbel Avon, za ideje za potovanje bodo poskrbeli Balkan Campers, Kompas Young in Collegium Mondial, za lačne želodčke bodo poskrbeli E-hrana in d'Burger, osvežili pa se boste lahko z Coca-Colo. Za ideje kako najbolje preživeti svoj prosti čas pa bodo poskrbeli na prostorih mreže L-MIT, Slovenske tiskovne agencije, Statističnega urada Republike Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani in Slovenske filantropije.  My night vas bo popeljal skozi ideje, kje lahko najdemo najboljšo družbo in zabavo, za plesne gibe pa bo poskrbela Plesne šole Urška. Ne bo manjkalo niti veliko priložnosti, da se informirate o priložnostih za zaslužek na prostorih E-študentskega servisa in Agencije 22. Mlade bo navdušil tudi prostor Cosmopolitana,  kjer boste spoznali projekt Hud Job. Za bolj izostren pogled pa bodo poskrbele Moje-lece.si.

V okviru lastnega prostora se predstavlja tudi Mestna občina Ljubljana, ki bo mladim predstavila vse ideje, kako najlepše mesto v svetu izkoristiti za športno udejstvovanje, obisk predstav, muzejev in galerij, hkrati pa bodo predstavili skrb za okolje in izobraževanje preko različnih mestnih organizacij. Predstavili bodo tudi pisan program na mestnem odru, kjer se bodo predstavile organizacije in izvedli vrsto nagradnih iger.

Arenin oder bo poln smeha in zabave, saj se bomo nasmejali z improligo, plesali bomo s Studiom Dansa in Plesno šolo Urška, podelili bomo vrsto nagrad z Dechatlonovim kolesom sreče, vstopnice za stand up predstave z Klubom smeha 10-ka, z nagrado pa vas bo presenetil tudi Kompas Young,  saj bo podelil izlet v Gardaland.  Pridružili se nam bodo tudi Inštrumentalni sestav Srednje vzgojiteljske šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana in Gimnazija Franceta Prešerna, ki nam bosta s svojim nastopom dala vpogled v to kako ustvarjajo v šolskem času.  Med nastopi pa nam bo Radio Center popestril čas s svojimi hiti.

Istočasno kot Arena mladih bo potekal tudi slovenski sejem izobraževanja in poklicev Informativa, ki bo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah,  ponujal pa bo tudi več kot 100 deovnih mest v okviru projekta Moja prva zaposlitev.

#aktivirajse

Vstop na prireditev je brezplačna. Več na www.dobimo.se.

 

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane