Načrtovanje kariere in iskanje zaposlitve

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 04.11.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Skupnost VSŠ je pripravila aplikacijo za ponudbo delovnih mest, načrtovanje izobraževanja kadrov in zaposljivosti višješolskih študentov.

Karierni centri v vlogi stičišča študentov in bodočih delodajalcev omogočajo uspešno karierno načrtovanje že v času študija. V sklopu dejavnosti svetovanja in karierne orientacije organizirajo številne aktivnosti za študente in delodajalce.

Aktiven študij, cvetoča kariera

Skupnost VSŠ tako načrtuje strokovna srečanja s predstavniki podjetij in višjih strokovnih šol ter poslovne zajtrke. Redno organizirajo izobraževanja in karierna svetovanja, ki lahko študentom pomagajo na poti kariernega uspeha.

Aplikacija VSŠ

V oktobru so razvili in objavili tudi aplikacijo, ki omogoča pregled objavljenih prostih mest za praktično izobraževanje in za delo. Aplikacijo lahko najdete na iskalniku kariernih priložnosti Skupnosti VSŠ.

Kako jo lahko uporabljam?

Aplikacija zahteva registracijo z e-mailom. Ob prijavi vam omogoča pregledovanje razpisov ter oddajo ponudbe za praktično izobraževanje ali zaposlitev. Prav tako vam bo oljašala tudi stik z delodajalci, saj boste lahko preko nje oddali tudi prijavno dokumentacijo, na osnovi katere vas bodo lahko delodajalci kontaktirali.

Želimo vam uspešno povezovanje!

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane