Natečaj za Lesarski presežek leta 2021

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 04.05.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Izdeluješ izdelke iz lesa? Prijavi se na projektni natečaj za oblikovanje lesenih izdelkov. Rok za oddajo je 20. maj 2021!

Predmet natečaja je izbor že obstoječih lesnih izdelkov in izbor predlogov novih produktov lesarske panoge. V Društvu oblikovalcev Slovenije v sodelovanju z agencijo SPIRIT, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS – Direktorat za lesarstvo namreč želijo poiskati lesne izdelke, ki lahko predstavljajo reprezentativno in globalno poslovno uspešno ponudbo slovenskega lesarstva.

Lesarski presežek leta 2021

V okviru javnega natečaja bodo znotraj posameznih sklopov najboljšim natečajnim projektom podeljene nacionalne nagrade in priznanja za LESARSKI PRESEŽEK LETA 2021.

V Društvu oblikovalcev presežek razumejo kot “zamisel, ki lahko ob ugodnih poslovnih okoliščinah, komunikacijskih in drugih oblikah podpore, uspešno nastopa kot prepoznaven lesni izdelek na globalnih trgih.”

Se v tvoji kleti, delavnici ali idejnem zvezku skriva nekaj kar bi rad pokazal? Natečajno dokumentacijo in možnost prijave najdeš na spletni strani Društva oblikovalcev Slovenije.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane