Nova univerza, nove priložnosti

  • Objavljeno: 07.05.2023
  • Zadnja sprememba: 14.05.2023
  • sponzorirana objava

Nova univerza združuje tri fakultete – Evropsko pravno fakulteto, Fakulteto za državne in evropske študije ter Fakulteto za slovenske in mednarodne študije.

 

NOVA UNIVERZA, FAKULTETA ZA SLOVENSKE IN MEDNARODNE ŠTUDIJE

Fakulteta za slovenske in mednarodne študije izvaja edinstvena podiplomska študijska programa Slovenski študiji II in Slovenski študiji III, ki sta prva in edina študijska programa slovenoslovja v Sloveniji. Širok spekter pridobljenega znanja daje diplomantom odlične zaposlitvene možnosti v diplomaciji, nevladnih organizacijah, javni upravi, gospodarstvu, kulturni dediščini, medijih, kulturnih organizacijah in turizmu.

NOVA UNIVERZA, FAKULTETA ZA DRŽAVNE IN EVROPSKE ŠTUDIJE

Fakulteta za državne in evropske študije izvaja koncesionirana (brezplačna) magistrska študijska programa Javna uprava in Mednarodne in diplomatske študije ter nekoncesionirana doktorska študijska programa Javna uprava in Mednarodne in diplomatske študije. Diplomanti fakultete pridobijo širok spekter znanja tako s pravnega in upravnega področja kot tudi s področja prava EU in prava človekovih pravic. To omogoča pestre zaposlitvene možnosti v javni upravi, institucijah EU, mednarodnih organizacijah in tudi v zasebnem sektorju.

NOVA UNIVERZA, EVROPSKA PRAVNA FAKULTETA

Evropska pravna fakulteta izvaja magistrske študijske programe Alternativno reševanje sporov, Civilno in gospodarsko pravo, Pravo in management nepremičnin in Pravo (slednje dva se izvajata kot koncesionirana – brezplačna študijska programa) ter doktorska študijska programa Pravo in management nepremičnin in Pravo. Fakulteta si prizadeva za prijazen in individualen pristop do študentov ter ob odlični teoretični osnovi daje velik poudarek praksi, s čimer dosega najvišje standarde pri ustvarjanju in posredovanju znanja.

 

 

Prijavo za vpis lahko oddaš od 13. 6. 2023 do 12. 8. 2023 na spletnem portalu eVŠ.

Za več informacij obišči našo spletno stran: https://www.nova-uni.si.

 

 

 

Naročnik objave: Nova Univerza

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane