Objavljen je razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 14.07.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2021/2022 je že odprt - ne zamudi prijave.

Če prvič iščete ali podaljšujete bivanje med študijem bodite pozorni na datum 16. avgust 2021. Takrat namreč poteče rok tako za prvi prijavo oz. sprejem subvencioniranega bivanja, kot tudi za podaljšanje bivanja. Vse informacije lahko najdete v uradnem razpisu.

Sprejem in podaljšanje preko portala eVŠ

Prošnjo za sprejem subvencioniranega bivanja morate oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Vsak študent lahko odda samo eno prošnjo.

Prošnjo za podaljšanje bivanja pa lahko vložijo študenti, ki so v študijskem letu 2020/21 že bivali v javnih ali zasebnih študentskih domovih, dijaških domovih ali pri zasebnikih s subvencijo in se niso izselili iz javnih ali zasebnih študentskih domov oziroma dijaških domov in niso prekinili nastanitvene pogodbe za bivanje pri zasebnikih. Prošnjo za podaljšanje bivanja morate prav tako oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Tudi v tem primeru lahko vsak študent odda samo eno prošnjo.

Vlogo oddajte pravilno in v celoti izpolnjeno

V razpisu najdete vse informacije o tem, kako lahko vlogo oddate, katere priloge so obvezne pri oddaji vloge, najdete pa tudi informacije o zahtevanih pogojih, ki jih morate upoštevati, če se prijavljate.

Srečno!

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane