Plačuj s Flikom na blagajni in prek spleta

  • Objavljeno: 26.06.2023
  • Zadnja sprememba: 26.06.2023
  • sponzorirana objava

Stojiš v vrsti na blagajni in spet iščeš svojo denarnico … Zveni znano? Veliko preprosteje bi bilo, če bi lahko nakup opravil kar brez nje. To je mogoče! S Flikom lahko plačuješ kar prek mobilnega telefona - in to v fizični ali spletni trgovini.

Nakupuj s telefonom v trgovini

V trgovino se zdaj lahko odpraviš kar brez denarnice. S Flikom, ki je plačevanje dvignil na višjo raven!

Flik ti omogoča plačevanje v trgovinah z mobilnim telefonom. Kako? Povsem preprosto!

Na blagajni odpri aplikacijo Flik ali mobilno denarnico (odvisno od tvoje banke), izberi gumb “Plačaj” in poskeniraj QR kodo, izpisano na POS terminalu, ali zgolj prisloni telefon k POS terminalu. Za dokončanje nakupa le še potrdi plačilo in tvoj nakup bo opravljen.

Nakupovanje bo postalo še lažje, saj boš lahko na vedno več prodajnih mestih nakupoval s Flikom. Trgovine, ki omogočajo to možnost plačevanja, boš hitro prepoznal po nalepki Flik.

Plačuj prek mobilnega telefona kar s kavča

Če ti ni do tega, da bi se drenjal v trgovinah, lahko nakup s Flikom opraviš tudi v spletnih trgovinah. Postopek je povsem preprost in hiter!

V »košarici« trgovca izberi možnost plačila nakupa s Flikom in vpiši svoj Flik kontaktni podatek / alias (telefonska številka ali elektronski naslov). V aplikacijo Flik ali mobilno denarnico boš prejel zahtevek za plačilo, ki ga s klikom potrdiš.

Nakupovanje je tako zdaj še bolj preprosto, hitro in brez zamudnega brskanja za gotovino ali  vnašanja kartičnih podatkov.

Svoj Flik račun ustvari brez obiska banke

Želiš uporabljati Flik? Ne odlašaj, račun lahko ustvariš že v nekaj minutah!

Za aktivacijo potrebuješ le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Če si stranka bank: SKB, Gorenjska banka, N Banka, Addiko Bank, BKS Bank, Deželna banka Slovenije, LON, Primorska hranilnica Vipava ali UniCredit Bank, prenesi mobilno aplikacijo Flik Pay.

Stranke preostalih bank lahko do Flik storitev dostopate znotraj svojih mobilnih bank oziroma mobilnih denarnic:

  • NLB - NLB Pay,
  • Nova KBM - mDenarnic@,
  • Intesa Sanpaolo Bank - mobilna banka,
  • Delavska hranilnica - DH Denarnik,
  • Sparkasse - Sparkasse M.Stik.

Flik prinaša prednosti tudi trgovcem

Ali ste vedeli, da lahko svojim strankam olajšate plačevanje, izboljšate njihovo uporabniško izkušnjo in si zagotovite takojšen prejem sredstev na svoj račun?

Vse to vam omogoča Flik! Za več informacij se obrnite na skrbnika v svoji banki.

Plačevanje na svojem prodajnem mestu omogoča vedno več trgovcev.

Pridružite se družini Flik tudi vi in omogočite plačevanje svojim strankam s Flikom v spletni trgovini, na svojih POS terminalih. Če strankam ne omogočate plačevanja prek POS terminalov, lahko plačila strank prejemate prek Flik POS mobilne aplikacije, ki si jo preprosto namestite na svoj mobilni telefon.

Enostavno. Hitro. Varno. ... Flik.

Naročnik objave: Bankart

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane