Podpora mladinskim projektom v letu 2022

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 31.01.2022
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Si že kdaj poskusil organizirati kak dogodek ali si ga vedno želel? Pa veš kako se lahko organizacija zaplete? MCC nudi podporo!

V Mladinskem centru Celje (MCC) so objavili poziv za podporo mladinskim projektom. Če imaš dobro idejo za kakšen dogodek/aktivnost/delavnico, katero si želiš uresničiti, ne odlašaj in se prijavi na poziv!

Projekti v Celju

Namen javnega poziva je dodatno spodbuditi aktivno participacijo mladih in podpreti izvedbo projektov, ki jih izvajajo mladi za mlade in prispevajo k aktivnemu delovanju mladih v lokalnem okolju ter osebnem razvoju mladih.

Za koga?

Na javni poziv se lahko prijavijo mladi posamezniki (mladi stari od 15 do 29 let) ali neformalne skupine mladih (člani skupine morajo biti stari od 15 do 29 let).

Glasba, delavnice, šport …

Celjski mladinski center bo podprl izvajanje projektov, ki jih bodo izvajali mladi v prostorih Celjskega mladinskega centra ter projekte, ki se bodo izvajali na zunanjih javnih površinah kjerkoli v Mestni občini Celje in spadajo v kategorije:

· glasbeni dogodki (npr. koncerti, DJ nastopi ipd.);

· gledališki, stand up večeri;

· izobraževalne in kreativne delavnice ter predavanja;

· večerni program (npr. literarni, filmski večeri in potopisna predavanja ipd.);

· aktivnosti na zunanjih javnih površinah (npr. športne aktivnosti, literarni večeri v mestnem parku ipd.);

· aktivnosti za pomoč in podporo pri odpravljanju posledic, ki jih za mlade prinaša COVID 19 (npr. med vrstniška učna pomoč, izobraževanja o uporabi novih tehnologij).

 

Te zanima? Več informacij najdeš na uradni spletni strani.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane