Poletne šole Univerze v Ljubljani

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 24.04.2022
  • Zadnja sprememba: 24.04.2022

Ste pomislili, da bi del poletja namenili počitku, del pa namenili pridobivanju novih znanj? Poglejte namige za poglabljanje znanja …

Tudi v letošnjem študijskem letu so namreč članice Univerze v Ljubljani pripravile številne poletne šole z različnih področij: od ekonomsko-poslovnih ved in prava, socialnih ved do umetnosti, veterine, teoloških in tehničnih ved. 

Kotizacije: od 0€ – 800€

Ker so poletne šole namenjene osnovnošolcem, dijakom, dodiplomskim in podiplomskim študentom ter celo raziskovalcem in profesorjem so temu primerne tudi višine kotizacij.

Cena za udeležbo se tako giblje do 800€ za specialne poletne šole, npr. Poletna šola slovenskega jezika, DOTTSS - Poletna prevodoslovna šola za doktorske študente in učitelje prevajanja. Številne poletne šole pa so na voljo za udeležbo brez kotizacije, npr. Mednarodna poletna šola Politične ekologije, Poletna šola o kitajski filozofiji - estetika, antropologija in etika skozi filozofijo Li Zehouja, ali pa Poletna šola kemijskih znanosti.

Več informacij, natančen razpored, ceno in področje poletne šole lahko najdete na uradni spletni strani Univerze v Ljubljani.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane