Pridruži se nam! ŠS UM

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 26.01.2014
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Se želiš aktivno vključiti v razvoj naše Univerze ter pustiti svoj pečat za naslednje generacije študentov?

Študentski svet Univerze v Mariboru od svoje ustanovitve naprej skrbi za razvoj kakovostnega študija in zanimive ter privlačne obštudijske dejavnosti. A za nadaljnjo odlično opravljanje dela potrebujemo pomoč in zato k sodelovanju vabi najboljše študente Univerze v Mariboru.

V okviru študijske dejavnosti se ukvarjajo z razvojem tutorskega sistema, uvajanjem večje stopnje interdisciplinarnosti, skrbjo za kakovost študija, vpeljavo učenja znanj in veščin projektnega dela, skrbjo za kvalitetno evalvacijo študija, športom in mnogimi drugimi področji razvoja kvalitete študija na naši Univerzi.
Na obštudijskem področju pa pripravlja in organizira že dobro poznane projekte, kot so Gremo na prvi rok, Veslaška regata, Teden zdravja in druge.
Deluje tudi na področju dobrodelnosti s projekti, kot sta Poženi srce in Podajte nam roko, s katerimi krepijo čut za sočloveka

Študentski svet UM ti nudi priložnost, da s svojimi idejami narediš razliko, obenem pa pridobiš nova znanja, izkušnje in poznanstva. Če bi se rad aktivno vključil v razvoj Univerze v Mariboru ter pustil svoj pečat za naslednje generacije študentov, jih kontaktiraj in se poveži z njimi.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane