Privošči ji aktiven premor od učenja

  • Objavljeno: 08.10.2019
  • Zadnja sprememba: 22.10.2019

Poznaš študentko, ki bi nujno potrebovala aktivni predah od učenja, ampak si brez idej kaj bi ji povrnilo energijo, razen še ena skodelica kave?

Ker kave verjetno med izpiti že tako ali tako spije preveč, si tokrat končno našel/a vsebino, ki ti bo pomagala obdariti tvojo najboljšo študijsko prijateljico. Pokloni ji aktivnost, ki jo bo navdušila in ji bo še dolgo ostala v spominu. Prav tako si bo razbremenila misli ter se bo lahko učenju posvetila veliko bolj učinkovito.

V darilnih paketih SelectBox se skriva nešteto možnosti, za prijetno in zabavno, predvsem pa zdravo preživljanje prostega časa. Si tvoja prijateljica želi preizkusiti nekaj nevsakdanjega? Potem ji kupi darilni paket in ji predlagaj učenje plesa ob drogu. Jo mika zibanje v norih plesnih ritmih vroče salse? Ali je bolj umirjena oseba in sta ji najljubši aktivnosti meditacija in joga? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril-a pritrdilno, si nujno poglej kaj smo pripravili v naslednjih vrsticah.

City joga center

Obstajajo ljudje, ki se veliko lažje kot v hrupnem in družabnem okolju sprostijo v zasebnem mehurčku miru in tišine. Točno to prinese joga, s katero blagodejno vplivamo na telo - tako fizično kot tudi psihično.

Če poznaš koga, ki mu vsakodnevne obveznosti prinašajo veliko stresno situacijo ali če se sam pogosto znajdeš v takšni situaciji je čas, da se spoznate s celovitim sproščanjem, tehniko dihanja in meditacije v City joga centru, ki se nahaja v Ljubljani.

S strokovnimi učitelji, posebej specializiranimi na področju sodobnega pristopa k vadbi joge, boste lahko z darilnimi paketi SelectBox izkusili posebno tehniko Iyegar joge, ki vam bo omogočila popolno terapevtsko izkušnjo, saj z njo razvijamo moč, vzdržljivost, koncentracijo, koordinacijo, gibčnost, vsaka vadba pa predstavlja nadgradnjo prejšnje. Naj vas nič ne skrbi, če ste začetniki. Na voljo so namreč tudi uvajalni tečaji joge, preizkusite se lahko tudi v meditaciji, ki vam bo pomagala očistiti misli in usmeriti energijo v pravo smer.

City joga center ob svoji pestri ponudbi prireja še mnoge delavnice, tako s slovenskimi kot tujimi izvajalci tovrstnih tehnik, ki bodo doprinesle k že pridobljenemu znanju do zbranih mislih in duševnega miru. Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Klub Salsa Libre Academia

Ena izmed najboljših sprostitev je za oboževalce plesnih korakov in dobre glasbe gotovo ples. Zaradi svoje živahnosti so latinsko ameriški plesi izjemno priljubljeni. Ali ste vedeli, da salsa in njene različice prihajajo iz karibskega otočja – Kube in Porto Rica? Salsa je pravzaprav znana, kot nadvse razgiban in živahen ples, ki je ravno zaradi prepleta ritmov in plesnih korakov svoje ime dobila po začinjeni mehiški omaki. Za razliko od salse je bachata veliko bolj senzualen ter romantičen ples, pri katerem se v čutnih gibih še posebej zbližamo s svojim soplesalcem.

Kakšni so koraki omenjenih plesov, boste lahko izkusili v Klubu Salsa Libre Academia v Ljubljani, kjer se lahko zavrtite v divjih ritmih salse, latino mixa, bachate sensual, bachatanga, rueda de casina ali plesa srca. Plesna energija in ritmična glasba sta lahko odličen način za poglobitev vezi, razbremenitev misli ter odlično fizično pripravljenost.

Kaj še čakaš? Pograbi SelectBox darilni paket in povabi svojo najljubšo plesno partnerico med razgibane ritme s pridihom vročice karibskega otočja.

Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

No Stress center

»Zdravo in kreativno življenje brez stresa,« je njihov glavni moto, sodelavci pa si med sabo delijo veselje do gibanja, druženja in raziskovanja. V pozitivnem okolju, ki ga ustvarja ekipa, ponujajo razne tečaje ter vadbe, ki so zasnovane tako, da vsak najde tisto, kar potrebuje za dobro počutje in notranje ravnovesje.

V No Stress centru se boste lahko spoznavali s tehnikami joge, na voljo so tudi športni programi, ki vam bodo s posebnim individualnim pristopom pomagali priti do vaše najboljše forme do sedaj.

Njihova posebnost so posebej zasnovani programi različnih vrst joge in sicer, aerial joga unnata, ki združuje jogo, ples in akrobacije ter jo je leta 2006 razvila Michelle Dortignac, pionirka na svojem pordorčju. Vinjasa joga nosi poudarek na ozaveščenem in pravilnem dihanju, Vin joga pa temelji na statičnih figurah med katerimi se popolnoma umirimo, pozornost pa usmerimo na zaznave in občutja, ki na tak način pridejo veliko bolj do izraza.

Če torej iščete darilo, ki bo pravi oddih od študijskih obveznosti, boste v No Stress centru našli nešteto možnosti, ki bodo vaš um pripravili na nadaljnje izzive. Kje jih najdete in kaj vse še skrivajo v svoji ponudbi lahko najdete v darilnem paketu SelectBox, ki je idealna izbira za obdarovanje – samega sebe ali svojih najbližjih prijateljev/prijateljic. Vse o No Stress centru najdete TUKAJ >>.

Plesni studio Extra

Si želite poskusiti nekaj novega iz sveta športa, izven rutine? Ples ob drogu ali pole dance je čedalje bolj priljubljena vrsta plesa, predvsem pri ženski populaciji. Ta predstavlja intenzivno vadbo, ki je učinkovita za oblikovanje telesa, prepletena s plesom in akrobatiko.

V Plesnem studiu Extra se boste lahko naučili posebnih tehnik plesa v zapeljivih gibih, ki ponazarjajo bistvene značilnosti plesa ob drogu, ob enem pa pridobili na mišični moči in vzdržljivosti. Vadbe je zasnovala Bonny Hrovat, lastnica studia, ki se ponaša s kar 7 certifikati za izvajanje omenjene zvrsti plesa.

Poleg rednih strokovnih vadb se boste lahko med drugim pozabavali tudi na občasnih dogodkih, t. i. Pole partyju, ki je zabaven način preživljanja rojstnih dni ali prirejanja dekliščine.

Da bodo vaši uspehi v plesnih ritmih za vedno zabeleženi, vam omogočajo tudi profesionalno fotografiranje, kjer se boste lahko prepustili ritmom glasbe, fotograf pa bo zajel najboljše fotografije, ki jih bo kasneje tudi razvil za spomin.

Si želite svoje pridobljeno znanje deliti še s kom? Podarite svoji najboljši prijateljici darilni paket SelectBox in skupaj zaplešita v najnovejši tehniki plesa, ki je navdušila že nešteto žensk.

Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

 

Avtor: Sandra Požes za SelectBox

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane