Projekt Lažje zaposljiv.si

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 14.06.2014
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Vstopaš na trg delovne sile in opažaš, da delodajalci prevelikokrat cenijo in upoštevajo samo formalno pridobljene delovne izkušnje in znanje? Se ti dozdeva, da se pozablja in ne ceni socialnih, državljanskih in drugih kompetenc posameznika ter seveda njegovega neformalno pridobljenega znanja? Se na trgu vedno večkrat omenjajo socialne, državljanske in osebnostne kompetence ob tem pa nam jih nikjer formalno ne priznavajo?

Prav zato si v Zavodu Mepi želijo vzpostaviti program oziroma model Lažje zaposljiv.si, preko katerega si bodo prizadevali vzpostaviti kakovosten dialog med mladimi in delodajalci, predvsem pa uspešno pridobivati, priznavati in ovrednotiti socialne, državljanske in druge kompetence ter seveda neformalno pridobljeno znanje.

Soustvarjalec programa si lahko tudi ti in če se jim želiš pridružiti, se udeleži kratke predstavitve samega projekta, ki bo v ponedeljek, 16. junija 2014, ob 17.uri v veliki sejni sobi v pritličju stavbe na Linhartovi ulici 13 v Ljubljani.

Prijave za udeležbo na predstavitvi se zbirajo do nedelje, 15.6.2014 na email deja@mepi.info, kamor lahko nasloviš tudi vsa vprašanja o projektu.

Podrobnosti in potrebne informacije o programu

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane