Projekt Mediana: rising future

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 29.04.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Si za en izziv? Še danes in jutri imaš čas, da se pridružiš projektu Mediana: Rising future in kot mladi raziskovalec pridobiš neposreden vpogled v dejanske potrebe podjetij in način izvajanja raziskav na tržišču.

V podjetju Mediana želijo povečati prepoznavnost pomena raziskav - predvsem na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. V ta namen so pripravili projekt Rising Future, ki bo mladim omogočil pridobivanje novih znanj in izkušenj, ki vam bodo lahko v pomoč tako pri študiju, kot tudi kasneje ob iskanju zaposlitve.

Učenje, mreženje, priložnost, prihodnost

Mladi raziskovalci boste med projektom v stiku z mnogimi uspešnimi slovenskimi podjetji, kar je odlična priložnost za mreženje in iskanje novih priložnosti za prihodnost.

Najbolj uspešni boste pridobili tudi medijsko izpostavitev v Marketing Magazinu, kar bo obogatilo vaše reference za prihodnost, poleg tega pa boste vsi finalisti prejeli nagrade, zmagovalec projekta Rising Future pa bo za nagrado prejel kar enomesečno plačano prakso Inštituta Mediana, objavo članka na spletni strani WIN (Worldwide Independent Network of Market Research and Opinion Polling) ter možnost predstavitve projekta na WIN evropski konferenci.

Kaj morate narediti?

Če mislite naprej in ste zainteresirani za ta projekt potem najkasneje do 30.4.2021 pošljite elektronsko pošto z naslovom „SODELOVANJE V PROJEKTU RISING FUTURE“ na masa.muster@mediana.si.

Več informacij o projektu in navodila za prijavo najdeš na tej spletni strani.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane