Razpis Sklada za socialno ogrožene študente UP

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 29.01.2015
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) in Študentski svet Univerze na Primorskem (ŠS UP) objavljata razpis za dodelitev enkratne nepovratne denarne pomoči za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem (UP).

Osnovni namen razpisa je pomoč socialno ogroženim študentom UP, ki jim stroški študija (bivanje, prehrana, prevoz, študijska literatura,...) predstavljajo oviro in onemogočajo ali otežujejo nemoteno opravljanje študija.

"Z razpisom želimo pomagati socialno ogroženim študentom UP. V okviru našega rednega delovanja smo v sodelovanju s Študentskim svetom UP organizirali različne aktivnosti in projekte, kot na primer Dan vina in čokolade, Dobrodelni kuhanček in čaj, Piškot, ki piše zgodbo, Valentinov žur s srčnim namenom, dražbo špiortnih artiklov, različna brucovanja in izlete. Prepričani smo, da bomo z zbranimi sredstvih na omenjenih aktivnostih in projektih pripomogli k reševanju trenutnih finančnih stisk študentov naše univerze. V tem trenutku bi se želela iskerno zahvaliti vsem srčnim posameznikom, ki so s svojimi prispevki pripomogli k polnjenju sklada," sporoča Nastja Slokar, sekretarka za socialo in študentsko problematiko ŠOUP.

Rok za oddajo vlog je 12. februar 2015.

Več pa na strani ŠOUP

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane