Razpis za nove ŠOUP prostovoljce

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 19.09.2014
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Želiš pridobiti izkušnje pri delu z ljudmi? Narediti nekaj koristnega? Preživeti svoj prosti čas, z ljudmi, ki so v stiski, ogroženi, prikrajšani, izključeni in potisnjeni ob rob? Si mogoče želiš spoznati nove ljudi in ustvariti nova poznanstva? Se morda ob vsem tem tudi zabavati?

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) že peto leto zapored aktivno deluje na področju prostovoljstva in humanitarnih dejavnosti. Skupina mladih zagnanih prostovoljcev, pod imenom PreProstoVoljni organizirajo čistilne akcije, krvodajalske akcije, druženja z varovanci obalnih domov upokojencev, pomoč ob naravnih katastrofah, sprehajanja psov v Obalnem zavetišču za zavržene živali,...

Prostovoljno delo ima velik pomen za razvoj družbe in njeno prihodnost. Aktivnosti je veliko, zato so vsi zainteresirani vabljeni, da se jim pridružite pri aktivnem preživljanju prostega časa. V okviru projekta ima vsak prostovoljec tudi možnosti za dodatno učenje, saj se za prostovoljce izvajajo brezplačne delavnice in izobraževanja o prostovoljstvu.

Prijave za nove prostovoljce se zbirajo do 17. oktobra 2014, vendar se skupini PreProstoVoljni lahko pridružite kadarkoli. Svoje prijave ali vprašanja pošljite na elektronski naslov ali po pošti na ŠOUP, Gortanov trg 15, 6000 Koper, s pripisom "Prijava v skupino PreProstoVoljni".

Več o projektu in galerija dogodkov.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane