RogKreaton: Kaj se lahko naučimo od prednikov?

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 27.09.2024
  • Zadnja sprememba: 04.10.2024

V Rogu napovedujejo intenzivni, sodelovalni dogodek, ki bo odlična priložnost, da se s priznanimi mednarodnimi mentorji in mentoricami poglobiš v ustvarjalno reševanje problemov in inovativno oblikovanje.

Kje in za koga?

RogKreaton bo potekal v navdihujočem okolju Centra Rog, največjega kreativnega središča v Evropi, od 18. do 20. novembra 2024. Namenjen je mladim oblikovalcem in oblikovalkam, arhitektom in arhitektkam, inženirkam in urbanim rokodelcem in rokodelkam, ki ste stari od 18 do 30 let.

48-urni oblikovalski šprint

48-urni oblikovalski šprint bo edinstvena priložnost za raziskovanje teme "Kaj se lahko naučimo od prednikov" pod mentorstvom produktnih oblikovalcev Leia (Kitajska) in Jovane Zhang (Kitajska/Srbija), industrijske oblikovalke Anne Gudmundsdottir (Islandija/Švedska), arhitektke Asel Yeszhanove (Kazahstan), modne oblikovalke Lauren Fajardo (Kuba) in industrijskega oblikovalca Roka Kuharja (Slovenija).

Prijave sprejemajo do 30. septembra oz. do zapolnitve 25 mest – kar bo prej

Ne zamudi priložnosti in postani del zabavne in transformativne izkušnje! Poveži se s podobno mislečimi ustvarjalci in ustvarjalkami z vsega sveta in se poteguj za privlačne nagrade!

Več informacij in možnost prijave poišči na tej povezavi.

 

 

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane