S TikTokom si prikuhaj nor kuharski tečaj

  • Objavljeno: 27.05.2022
  • Zadnja sprememba: 06.06.2022
  • sponzorirana objava

Mercator širi platformo MTikTok Akademija, tokrat s kuharskimi vsebinami. Žirijo sestavljajo Gaja Prestor, Žiga Kukovič – Kuxala in Bruno Šulman, ki bodo med sodelujočimi kandidati izbrali osem polfinalistov in nato še dva finalista, ki se bosta pomerila v živo.

 

Na MTikTok Chef Akademiji sodelujete tako, da pripravite video jedi, ga objavite na svoj profil in opremite s #mtiktokchefakademija in @mercatorslovenija. Glavna nagrada tekmovalna je kuharski tečaj s svetovno znanim kuharjem v vrednosti 2000 €. Več o MTikTok Chef Akademiji nam je povedal žirant Bruno.

Zakaj je MTikTok Chef Akademija drugačna od ostalih kuharskih tekmovanj?

Tekmovanje je ful bolj sproščeno in skozi izzive lahko res napreduješ in se kaj naučiš. Tekmovanje je sestavljeno iz online in offline dela. Pri prvem delu moraš posneti svoj TikTok recept na podlagi mojega izziva, tekmovanje pa se nadaljuje offline oz. na dogodku v živo, kjer se najboljših osem pomeri čisto zares!

Zakaj naj se nekdo odloči za sodelovanje v MTikTok Chef Akademiji?

Meni osebno je najbolj všeč nagrada, ki je res top. Ni samo klasična nagrada, ampak je odlična priložnost za nadaljnje učenje. Poleg tega pa je tekmovanje seveda lahko super odskočna deska za nekoga, ki si želi boljše kuhati, saj se bo veliko naučil, vseeno pa tekmovanje poteka zelo sproščeno.

Kaj je tisto, kar je tebi najbolj zanimivo pri kuhanju?

Najrajši imam, da z jedjo presenetim, a hkrati, da so izbrane kombinacije, ki so smiselne in se med seboj lepo ujemajo. To je tudi moj nasvet za tekmovalce. Naj bodo drzni, a vseeno razmišljajo o končnem izdelku.

Zakaj je pomembno, da znajo mladi kuhati?

To ni samo velik plus zate, da si znaš skuhati dobro in da nisi lačen, ampak je top način za druženje. Res si kralj, če prijatelje povabiš na eno top rižoto ali pa znaš speči vrhunsko rojstnodnevno torto. To je res kul in vsakemu veliko pomeni.

Naročnik objave: Mercator

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane