SchengenFest 2013

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 12.07.2013
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Z nezadržno naglico se bliža letos že šesti Schengenfest, ki prinaša izbor odličnih glasbenih skupin in didžejev na kar treh odrih, letos večjih kot kadarkoli doslej. V Vinici v Beli krajini boste med 2. in 4. avgustom 2013 deležni glasbenega razvajanja ob številnih spremljevalnih dejavnostih! Vse to se ponuja do 18. 6. 2013 po nižji ceni, obenem pa bo na voljo tudi kamp trgovina z nizkimi cenami in bogatim izborom hrane in pijače in brezplačno tridnevno kampiranje.

Festival zvoka, sonca in zabave bo tako tudi letos poskrbel za nove dogodivščine, ki bodo prav gotovo lahko pozitivno vplivale na vaše življenje, saj se na festivalu srečujejo mladi in mladi po srcu iz vse Slovenije in vedno več iz tujine, vse pa druži veliko dobre volje, želje po kvalitetni zabavi in pozitivna energija. Da pa bo te v izobilju, bo prav gotovo pripomogel bogat glasbeni program za vse okuse.

Festival, ki se je v minulih petih letih razvil v največji "kamping pop rock" festival v Sloveniji, bo tudi letos postregel z odlično bero nastopajočih, kot tudi še bogatejšim spremljevalnim programom kot prejšnja leta. Oglej si dnevni razpored nastopajočih in ne zamudi svojih priljubljenih skupin!

Več na www.schengenfest.si in na Facebooku!

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane