Študentski tek na grad

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 23.05.2022
  • Zadnja sprememba: 23.05.2022

Še dva dneva nas ločita do letošnjega Študentskega teka na grad! Boste tekli?

Študentski tek na grad je brezplačna množična športno rekreativna prireditev, katere cilj je promocija gibanja. Gibanje je namreč ena izmed pomembnih sestavin kakovostnega življenja.

Ni tekmovanje, ampak druženje

Študentski tek na grad je rekreativno tekaško druženje na trasi dolgi zgolj 2,5 km. Od leta 2016 pa je tek tudi dobrodelna prireditev s katero študente spodbujamo k solidarnosti.

Teka se lahko udeležite brez meritve časa – brez končne razvrstitve ali z meritvijo časa. In, koliko časa mislite da potrebujete do vrha?

Prijavite se še danes!

Tek na grad se bo odvil v sredo, 25. maja 2022 s startom ob 19:00 uri. Če želite tek opraviti z meritvijo časa imate čas za prijavo le še danes 23. maja 2022 do 24:00 prek spletne prijavnice. Brez meritve časa pa se lahko prijavite tudi na dan teka od 17.00 do 18.00 na Prešernovem trgu.

Na tek se lahko prijavite na tej povezavi.

Prijavnine ni, je pa dobrodelna nota

Prijava na tek je brezplačna, so pa organizatorji poskrbeli za inovativno dobrodelno noto. Tako vse udeležence vabijo, da ob prevzemu štartnih številk, oddajo vsaj en izdelek za osebno higieno (tekoče milo, šampon, ženski vložki, zobna ščetka, zobna pasta, otroške plenice) ali vsaj en prehrambni izdelek (čokolino, otroške sadne kaše, kosmiči, paštete, konzerve: mesne, zelenjavne, ribje, sadne, olje, kis, sladkor...).

Izdelke bomo namenili družinam v stiski v Sloveniji.

Več informacij lahko najdete tule.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane