UNI.MINDS: spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 10.11.2021
  • Zadnja sprememba: 14.02.2022

Danes se je pričel največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom.

Danes se je pričel največji slovenski spletni festival za grajenje inovacijske skupnosti in dolgoročnih partnerstev med akademsko sfero in gospodarstvom.

Komu je festival namenjen?

Festival je zasnovan za tista najbolj radovedna, inovativna in v prihodnost zazrta podjetja, raziskovalce in raziskovalke, študente in študentke, odločevalce.

Festival se bo odvijal tri dni

Prvi dan drugega festivala UNI.MINDS bodo podjetja dobila vpogled v tehnologije in ekspertize raziskovalcev in raziskovalk Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Predstavili bodo dobre prakse sodelovanja, razglasili prejemnike Inovacijskega sklada UL in razmišljali o boljši sistemski podpori inovacijam.

Drugi dan bodo raziskovalci, raziskovalke, študenti in študentke dobili vpogled v izzive, s katerimi se srečujejo podjetja, ter spoznali možnosti za sodelovanje z multinacionalkami, kot so Bayer, PepsoCo in druge. Vsi, ki razmišljate o odcepljenem podjetju, se boste lahko povezali z organizacijami, ki vam pri tem lahko pomagajo.

Tretji dan bo novost: predstavili bodo najbolj inovativne interdisciplinarne projekte študentov in študentk.

Več informacij in možnost prijave lahko najdete na tej povezavi.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane