'Vrhunski mednarodni glasbeniki igrajo z mano'

  • Avtor: Uredništvo Študentski.net
  • Objavljeno: 13.05.2015
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

V Ljubljani na Kongresnem trgu bo od 26. do 29. maja 2015 vrhunec že 9. Mednarodnega festivala Igraj se z mano. V Centru Janeza Levca Ljubljana in Društvu za kulturo inkluzije festival letos pripravljajo že devetič zapovrstjo. Večerni glasbeni program je nadgradnja dnevnega festivala, ki so ga razširili v 7 mest 4 držav.

Igraj se z mano 2015 Vse 4 večere zapored bo Kongresni trg s spektakularnim inkluzivnim glasbenim programom zapolnila znamenita akademija Berklee College of Music - Valencia Campus: Berklee z Zlatkom, Jano Šušteršič, Aljo Krušič, Faniko Križaj,... ter Victorjem Mendozo.

Vrhunski glasbeniki iz akademije Berklee skupaj s slovenskimi vrhunskimi glasbeniki, glasbenimi konzervatoriji (big bandi), zmagovalci talentov, izjemnimi glasbeniki s posebnimi potrebami, plesalci invalidi in drugimi plesalci so pod programskim vodstvom mladega trobentača in skladatelja Timoteja Kotnika povezani v inkluzivno glasbeno pravljico.

Zaključek štiridnevnega festivala v Ljubljani bo kot vsako leto s koncertom ambasadorja "Igraj se z mano" reperja Zlatka z glasbeniki iz Berklee-ja v inkluziji z otroci in njegovimi gosti.

Vstop je prost!

Več o celotnem festivalu na Igrajsezmano.eu, na Facebook-u ter v programu festivala.

  • © Študentski.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane